Obiščite nas na sejmu DOM v dvorani F na razstavnem prostoru F39. 

 Obiščite nas na sejmu DOM v Ljubljani

Vabimo vas, da nas med 4. in 8. marcem 2020 obiščete na sejmu DOM v Ljubljani, kjer bomo predstavljali tudi naš Tilo in Admonter program, ki zajema naravne parkete, vinile in stopnice, ter posebnost, na voljo samo pri nas - trajno oljen parket, ki ga ni potrebno oljiti.

 

Vsi obiskovalci boste deležni posebnih ugodnosti, izkoristite pa lahko tudi prav posebno akcijo - BREZPLAČNO OBLAGANJE STOPNIC*, ki traja samo za čas sejma.

 

Obvestilo - Zadnji dan sejma je po odredbi Ministrstva zdravje odpovedan. Zato smo se odločili, da akcijo BREZPLAČNO OBLAGANJE STOPNIC podaljšamo do 15. 3. 2020. Vse, ki vas akcija zanima, vljudno prosimo, da nas obiščete na sedežu podjetja v Moškanjcih ali v našem salonu v Ljubljani. Veseli bomo tudi vašega klica.

*Akcija velja samo za čas sejma DOM. Velja samo za izbrane talne obloge iz naše ponudbe (nad 50m2). Veljajo splošni pogoji akcije.

ADMONTER

Ecofloor

Admonter ecofloor
Hrast Stone

kmečka deska, alpin, rustik,
2V, krtačen, natur olje

dim. 2400 x 158 x 13
ADMONTER ECOFLOOR
Hrast Natur

kmečka deska, alpin, rustik,
2V, krtačen, natur olje

dim. 2400 x 158 x 13
ADMONTER ECOFLOOR
Hrast Grey
razprodano

Posebna AKCIJA na parkete, ki so na zalogi.

 AKCIJA:

Za vas smo pripravili posebno akcijo parketov in vinilov, ki jih imamo na zalogi. V kolikor se odločate za nakup parketa in vas o akciji zanima več, se obrnite na nas preko obrazca za povpraševanje.

Parket tudi položimo!

Našo ekipo sestavljajo izkušeni strokovnjaki, kar nam omogoča, da izvajamo projekte kakovostno in cenovno konkurenčno. Na prvem mestu nam je zadovoljstvo strank, zato imajo naši mojstri večletno prakso in izkušnje na svojem področju ter delo opravijo kakovostno. Naša prednost je tudi potujoči salon – naši strokovnjaki se oglasijo pri vas na domu in vam svetujejo pri izbiri nove podobe vaših tal. Ker verjamemo v svoje delo, so naše storitve podkrepljene z ustrezno garancijo, tako za opravljeno delo kot tudi za uporabljen material.

Ekipa monterjev in parketarjev je pripravljena!